Barış Murat Yağcı İstiklal'in ortasında Nisa'ya evlilik teklif etti! İşte o anlar...

Barış Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı'na evlilik teklif etti; sosyal medyada olay oldu. Survivor 2020'de tanışan ve yarışmanın bitimiyle birlikte ilişkileri ortaya çıkan Barış Murat Yağcı Nisa Bölükbaşı ikilisi evlenme teklifiyle yine gündem oldu. İstiklal Caddes'inde diz çöküp evlenme teklif eden Barış Murat Yağcı'ya Nisa Bölükbaşı ne cevap verdi?

Aynı yarışmada boy gösterdikten sonra haklarında aşk dedikoduları çıkan Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı'nın birlikteliğini belgeleyen görüntüler ortaya çıkmıştı. İkilinin öpüşürken çekilen videosu sosyal medyada paylaşıldıktan Yağcı ve Bölükbaşı aşk yaşadıklarını itiraf etmişti. Çiftten şaşırtıcı bir haber geldi.

Barış Murat Yağcı'dan Nisa Bölükbaşı'na evlilik teklifi! İşte o anlar - Magazin haberleri

Barış Murat Yağcı, sevgilisi Nisa Bölükbaşı'na İstiklal Caddesi'nde diz çökerek evlenme teklifi etti. O anlar sosyal medyada paylaşıldı. Nisa'nın evlilik teklifine ne cevap verdiği ise merak konusu oldu.

İSTİKLAL'İN ORTASINDA EVLENME TEKLİFİ

Birlikteliklerini saklamayan Barış ve Nisa çiftinin aşkları bir sonraki aşamaya geçti. Oyuncu Barış Murat Yağcı, İstiklal Caddesi'nin ortasında Nisa Bölükbaşı'na evlilik teklifi etti. Çevredekiler, Nisa'ya 'Evet de! tezahüratları yaptı. Lakin Nisa Bölükbaşı evlilik teklifine herhangi bir cevap vermemesi dikkatlerden kaçmadı.

Barış Murat Yağcı İstiklal'in ortasında Nisa'ya evlilik teklif etti! İşte o anlar... ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2019 Barış Murat Yağcı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.