Barış Murat Yağcı dünyaca ünlü modeli beğeni ve yorum yağmuruna tuttu!

Survivor yarışmasında tanıştığı Nisa Bölükbaşı ile aşk yaşamaya başlayan oyuncu Barış Murat Yağcı, dünyaca ünlü fitness modeli Jen Selter'in sosyal medya hesabından paylaştığı pozları beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

Survivor 2020 yarışmasında tanınan ve sonrasında aşk yaşamaya başlayan Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı ilişkisinde ilginç bir olay yaşandı. İlk şarkısının çıkarmak için hazırlık yapan Yağcı'nın fitness modeli Jen Selter'i yakın takibe aldığı ortaya çıktı.

 HER FOTOĞRAFA ÖPÜCÜK EMOJİSİ

Genç oyuncu, modelin neredeyse yayınladığı her fotoğrafını beğenmekle kalmayıp birçok da yorum yapmış. Her fotoğrafa kalpli gülücük ve öpücük emojisi koyan oyuncuya sevgilisinin ne tepki vereceği ise merak konusu oldu.

İŞTE BARIŞ MURAT YAĞCI'NIN O YORUMLARI...

Barış Murat Yağcı dünyaca ünlü modeli beğeni ve yorum yağmuruna tuttu!

Barış Murat Yağcı dünyaca ünlü modeli beğeni ve yorum yağmuruna tuttu! - Resim : 2

Barış Murat Yağcı dünyaca ünlü modeli beğeni ve yorum yağmuruna tuttu! - Resim : 3

Barış Murat Yağcı dünyaca ünlü modeli beğeni ve yorum yağmuruna tuttu! - Resim : 4

Barış Murat Yağcı dünyaca ünlü modeli beğeni ve yorum yağmuruna tuttu! - Resim : 5

Barış Murat Yağcı dünyaca ünlü modeli beğeni ve yorum yağmuruna tuttu! ile ilgili etiketler Barış Murat Yağcı Nisa Bölükbaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.