Barış Manço'nun kemiklerini sızlatacak rezalet!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine başlayan tanzim satışlarla seçim öncesi en büyük kozu olan mutfak istismarı elinden alınan CHP tam anlamıyla kıskançlık isterisine kapılmış durumda. Bunun son örneği İstanbul Eminönü'nde yaşandı. Tanzim satıştan meyve sebze alan vatandaşları gören CHP seçim otobüsü park edip Barış Manço'nun 'Domates, biber, patlıcan' şarkısı ile oyuna talip olduğu halkla dalga geçti.

CHP'deki akıl tutulması her fırsatta kendisini gösteriyor.

Düne kadar vatandaşın zamlarla ezildiğini, mutfakta ateş olduğunu savunan CHP, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tanzim hamlesi karşısında tam anlamı ile isteri krizine sürüklendi.

Mutfaklardaki en büyük girdi maliyeti olan sebze fiyatlarının tanzimlerle yüzde 50'den fazla azalması CHP'nin seçim öncesi en büyük kozunu da elinden aldı.

Bu durumu hazmedemeyen CHP ise tanzim satışları aşağılamak, kötü göstermek için her fırsatı kullanmaya çalışıyor.

Bunun son örneği ise İstanbul Eminönü'nde yaşandı. Meydanda kurulan tanzim satışı ve buradan alışveriş yapan vatandaşları gören CHP seçim otobüsündeki parti görevlileri yol kenarına park edip Barış Manço'nun 'Domates biber patlıcan' şarkısını çalmaya başladı.

Tam bir akıl tutulması olan o anlarda vatandaşların kendileri ile dalga geçmeye çalışan CHP'lilere aldırmadan alışverişlerini sürdürmeleri ise dikkat çekti. 

Barış Manço'nun kemiklerini sızlatacak rezalet! ile ilgili etiketler CHP Cumhurbaşkanı Erdoğan Eminönü tanzim
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.