Barış Manço geri döndü...

İETT'nin 2015 yılında Türkiye'nin en önemli sanatçıları için hazırladığı vefa duraklarından biri de merhum Barış Manço için hazırlanmıştı. Hazırlanan durağın geçtiğimiz günlerde normal bir otobüs durağından farkı kalmadığını gören hayranları bu durumu Manço'nun ailesi ile paylaştı.

İETT Genel Müdürlüğü’nün 2015 yılında Türkiye’ye mal olmuş isimler için tasarladığı vefa duraklarından biri, Kadıköy’ün en simge alanlarından Yoğurtçu Parkı’nda semtin ve ülkemizin en değerli sanatçılarından Barış Manço için hazırlanmıştı. Durağın açılışına katılan Lale Manço Ahıskalı ve Batıkan Manço’da duydukları memnuniyeti dile getirmişti.

Barış Manço geri döndü...

Ancak hafta başı Barış Manço severler durağın normal bir İETT durağına döndüğünü Manço Ailesi’ne çekip, yolladıkları fotoğraflar ile duyurdular. Bu duruma tepki gösteren Manço Severler söz konusu durağın yapılan tadilat sonrası aynı şekilde yerine takılacağını sandıklarını ancak normal bir durak görünce nedenini anlayamadıklarını dile getirdiler. Bunun üzerine harekete geçen Lale Manço Ahıskalı konuya müdahale etti.

Barış Manço geri döndü... - Resim : 2

Lale Manço Ahıskalı yaptığı açıklamada; “Barış Manço durağı artık yerinde. Dün gelen sosyal medya paylaşımlarında bu durağın yerinde olmadığını görünce gerçekten çok üzüldüm. Yetkili kişileri arayıp bütün Barış Manço severler, Kadıköylüler ve ailemiz adına üzüntümüzü ve hayal kırıklığımızı ilettim. Ve bugün biraz önce İETT’den bu iletiyi aldım. Hepimiz adına bu duyarlılığa ve vefaya, basta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’na, İETT Genel Müdürü’ne ve ivedilikle Barış Manço durağını yeriyle buluşturan İETT mensuplarına teşekkürlerimi sunuyorum.” diyerek yanlıştan hızlıca dönüldüğünü belirtti.

Barış Manço geri döndü... ile ilgili etiketler Barış Manço İETT durak sevenleri sanatçı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.