Barış Falay ekranlara geri dönüyor! Netflix yapımının Türkiye uyarlaması...

Bir dönemin fenomen dizileri Medcezir ve Ezel ile izleyicinin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Barış Falay uzun bir aradan sonra ekranlara geri dönüyor.

Başarılı oyuncu Barış Falay'dan sevenlerine müjdeli haber geldi. Uzun bir süredir ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncu yeni projesiyle izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyor. Paramparça dizisinden bu yana hiçbir projede yer almayan Falay, Netflix'in yeni yapımında yer alacak.

''SEVİLEN DİZİNİN TÜRKİYE UYARLAMASINDA YER ALACAK''

Barış Falay ekranlara geri dönüyor! Netflix yapımının Türkiye uyarlaması...

Netflix’te yayımlanan Call My Agent dizisinin Türkiye uyarlaması “Menajerimi Arayın” dizisinin başrolü Barış Falay oldu. Falay’ın Canan Ergüder ile başrollerini paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Ayşenil Şamlıoğlu gibi isimler de yer alacak.

''BEN DE ÖZLEDİM''

Kayınpederinin rahatsızlığı nedeniyle Ege’ye gittiklerini belirten Barış Falay, yeni iş anlaşması yaptığını da ilk kez açıkladı. “Ben de özledim dönüyorum televizyonlara” diye konuşan oyuncu, yeni rolünün de çok farklı olacağını anlattı.

Barış Falay ekranlara geri dönüyor! Netflix yapımının Türkiye uyarlaması... ile ilgili etiketler Netflix dizi barış falay Menajerimi arayın
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.