Barış Atay'ın 'Gezi' tehdidi Esra Elönü'yü güldürdü!

Tütkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkan Yardımcısı Barış Atay'ın TBMM kürsüsünde söylediği "Gezi’yi mumla arayacaksınız" sözleri, Haber7 hazarı Esra Elönü'yü güldürdü.

HDP’den Hatay milletvekili seçilmesinin ardından partiden ayrılarak Türkiye İşçi Partisi’ne katılan Barış Atay, TBMM Genel Kurulu’nda AK Parti’ye yönelik çirkin ifadeler kullanarak tehdit etti.

Meclis kürsüsünden seslenen Atay, "Bu halk sizi iktidardan indirecek ama o gün emin olun, Gezi’yi mumla arayacaksınız" dedi.

Atay'ın bu ifadeleri sosyal medyada büyük tepki topladı.

"ÜZERİNDEN TANK GEÇEN İNSANLARA SÖYLÜYOR"

 Haber7 yazarı Esra Elönü ise Atay'ın sözleriyle dalga geçti. Elönü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Barış Atay 'Geziyi mumla arayacaksınız' demiş . 15 Temmuzda üzerinden tank geçen insanlara söylüyor yalnız . Sinek ilacına reçete yazsam bu kadar komik olamazdı." ifadelerini kullandı.

Barış Atay'ın 'Gezi' tehdidi Esra Elönü'yü güldürdü!

Barış Atay'ın 'Gezi' tehdidi Esra Elönü'yü güldürdü! ile ilgili etiketler HDP TBMM Esra Elönü Barış Atay gezi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.