Barış Atay'dan Öcalanlı 'HDP kapatılamaz' paylaşımı

HDP sıralarından milletvekili seçilmesinin ardından Türkiye İşçi Partisi'ne (TİP) geçen Hatay Milletvekili Barış Atay, Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Paylaşımında HDP'nin kapatılmamasını savunurken, Öcalan'ın posterlerinin yer aldığı fotoğrafı kullanan Atay, tepki çekti.

TİP Hatay Milletvekili Barış Atay, HDP'nin kapatılması istemiyle açılan davayı eleştirdi.

HDP mitinginde çekilen bir fotoğrafı paylaşarak milyonlarca insanın iradesinin bir bina ya da tabela olmadığını savunan Atay, "Ne yaparsanız yapın HDP kapatılamaz" dedi.

ÖCALAN POSTERLİ MİTİNGDEN FOTOĞRAF

Atay'ın paylaşımındaki mitingde yer alan PKK elebaşı Abdullah Öcalan'a ait posterler ise dikkat çekti.

Bir takipçisi Atay'a "Sen özellikle mi sürekli bunun olduğu görseller paylaşıyorsun ? Sosyalizm anlayışın bu mu? Sosyalizmden soğutuyorsun!" sözleri ile tepki gösterdi.

 

Barış Atay'dan Öcalanlı 'HDP kapatılamaz' paylaşımı ile ilgili etiketler HDP Barış Atay milletvekili Abdullah Öcalan tıp
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.