Evli mankenle yakalanıp 'devrimciyim' dedi

Kadıköy'de saldırıya uğradığı gece evli bir mankenle olduğu ortaya çıkan TİP Hatay Milletvekili Barış Atay basın açıklaması yaptı. Açıklamasında yaptığı kaçamağa değinmeyen Atay, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef aldı. Bakan Soylu'ya 'çete lideri' gibi çirkin bir yakıştırma yapan Atay, "Canlarını acıtıyoruz. Canlarını acıtacağız. Onların bildiği ‘siyasetçiler’den değiliz biz devrimciyiz." dedi.

TİP milletvekili Barış Atay, Kadıköy'deki saldırının 'arkadaşları' ile buluştuktan sonra olduğunu söylemişti. Ancak 'arkadaşlar' dediği kişinin evli manken Pınar Güsar olduğu ortaya çıktı.

Beste Sultan Kasapoğulları ile evli olan Barış Atay'ın o gece mankenle baş başa eğlendiği öğrenildi. Evli ve 1 çocuk babası olan Atay'ın olay gecesi evli bir mankenle eğlendiğinin ortaya çıkması Twitter'da gündem oldu.

Barış Atay, 'eğlenceyle' ilgili tek kelime etmezken, düzenlediği basın toplantısında hükümeti ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef aldı.

''Bu iktidarı yıkmak konusunda eminiz" diyen Barış Atay, şunları söyledi:

*"Bu ülkede herhangi bir devrimci için yapabilecekleri şey karanlık bir sokakta arkadan beş kişi saldırmaktır. Süleyman Soylu bir bakan değildir, çete lideridir. Herkesi tasfiye etmek için kullanılışlı bir aparattır.

"CANLARINI ACITACAĞIZ"

*Biz bu tarz saldırılarla ilk defa karşılaşmıyoruz. Ey Süleyman Soylu senin ağababan Mehmet Ağarları tanıyoruz. Kararlılığımızı büyütüyorlar. Canlarını acıtıyoruz. Canlarını acıtacağız. Onların bildiği ‘siyasetçiler’den değiliz biz devrimciyiz.

"DAHA FAZLA BİLENİYORUZ"

*Biz siyaseti onlar gibi yapmıyoruz. Elinizde geleni yapın, biz daha fazla bileniyoruz. Bu iktidarı yıkmak konusunda eminiz.

"PINAR GÜSAR'LA TAKILAN KAÇ DEVRİMCİ VAR?"

Olayın ortaya çıkmasının ardından Barış Atay, Pınar Güsar kaçamağı ile TT listesine girdi. 'Evli mankenle kaçamak yapan kaç devrimci var' eleştirilerine maruz kalan Barış Atay mevzuya sessiz kaldı.

İşte Barış Atay-Pınar Güsar olayı için yazılanlardan bazıları:

Evli mankenle yakalanıp 'devrimciyim' dedi

Evli mankenle yakalanıp 'devrimciyim' dedi - Resim : 2

 

Evli mankenle yakalanıp 'devrimciyim' dedi ile ilgili etiketler Kadıköy Barış Atay Saldırı Süleyman Soylu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.