Barış Arduç, Elçin Sangu'yla yaptığı düeti şu sözlerle anlattı!

Barış Arduç, Ay Yapım’ın sahibi Kerem Çatay’la Etiler Da Mario adlı mekanda akşam yemeği yedi.

‘Mutluluk Zamanı’ filminde Elçin Sangu’yla ‘Bu Su Hiç Durmaz’ şarkısında düet yapan oyuncu, “İnsanlar sevdi, daha önce böyle bir şey yapmamıştık. Elçin, opera mezunu, çok yetenekli. Şarkıcılık benim işim değil” şeklinde konuştu.

Arduç, Hello! dergisine verdiği röportajda filmde canlandırdığı Mert karakterini şöyle anlattı:

0x0-baris-arduc-ve-elcin-sangunun-mutluluk-zamani-1506672299982

"Mert, üyelik sistemiyle çalışan mutluet.com.tr isimli bir dijital platformun sahibi. Bu platform, hayatın temposu içinde kimi zaman atladığınız, ama asla unutulmaması gereken tüm özel ve önemli günleri, yıl dönümlerini sizin yerinize takip ediyor. Mesela kardeşinizin doğum günü mü var; onun sosyal medya hesaplarından beğenilerini, hayallerini öğrenip hediyesini seçiyor; tam isteyeceği gibi bir parti organize ediyor. Aslında insanın içinden o heyecanı, dürtüleri, samimiyeti alan bir sistem; ancak şu andaki dijital hayatlarımızın da bir gerçeği. Mert bu fikirle zengin olmuş bir adam, global bir işbirliği teklifi alıyor ve hikaye başlıyor. Bu hikayenin içinde tesadüfen tanıştığı Ada sayesinde maskesini atacak ve gerçek aşkın mükemmelin değil, kusurların içinde saklı olduğunu anlayacak."

Barış Arduç, Elçin Sangu'yla yaptığı düeti şu sözlerle anlattı! ile ilgili etiketler Barış Arduç Elçin Sangu Şarkıcı film mutluluk zamanı düet
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.