Barış Akarsu'nun hayatının anlatılacağı filmden ilk tanıtım yayınlandı

2007 yılında Bodrum'da geçirdiği trafik kazası sonucu 28 yaşında aramızdan ayrılan Barış Akarsu'nun hayatının film olacağı ortaya çıkmıştı. 'Barış Akarsu Merhaba' isimli filmden ilk fragman yayınlandı. Filmde Barış Akarsu'yu İsmail Ege Şaşmaz, kız arkadaşını ise Almila Ada canlandırıyor. İşte 'Barış Akarsu Merhaba' ilk tanıtım fragmanı...

"Islak Islak", "Gözlerin" ve "Rüzgar" gibi şarkıları dillerden düşmeyen Barış Akarsu'nun hayatı beyazperdeye aktarılıyor... 2007 yılında Bodrum'da geçirdiği trafik kazası sonucu genç yaşta hayatını kaybeden oyuncu ve müzisyen Barış Akarsu'nun hayatının anlatılacağı filmin çekimlerine başlandı.

Senaryosunu Mert Dikmen ve Can Anar kaleme aldığı, Barış Akarsu'ya İsmail Ege Şaşmaz'ın hayat verdiği 'Barış Akarsu Merhaba' filminden ilk fragman yayınlandı. Film 18 Kasım'da vizyona girecek.

 

FİLMİN OYUNCU KADROSU

Filmde Barış Akarsu'yu başarılı oyuncu İsmail Ege Şaşmaz'ın canlandıracağı filmde Şaşmaz'a, Almila Ada, Ebru Nil Aydın, Burak Satıbol, Metin Coşkun, Şafak Pekdemir ve Hüseyin Avni Danyal eşlik edecek.

Barış Akarsu'nun hayatının anlatılacağı filmden ilk tanıtım yayınlandı

 

Barış Akarsu'nun hayatının anlatılacağı filmden ilk tanıtım yayınlandı ile ilgili etiketler İsmail Ege Şaşmaz barış akarsu Barış Akarsu Merhaba
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.