Bardağı fırlatmıştı: RTÜK'ten FOX TV'ye Selçuk Tepeli cezası!

FOX Ana Haber Spikeri Selçuk Tepeli, geçtiğimiz hafta çiftçilerle ilgili sunduğu habere sinirlenip bardağı fırlatmıştı. Tepeli'nin bu hareketini sonrası Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, FOX TV'ye para cezası verdi.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) çiftçilerin tarlalarını ekemediği söyleyen FOX Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli'nin sinirlenerek önündeki bardağa vurmasını "ihmal"sayarak kanala para cezası verdi. 

RTÜK, FOX TV sunucusu Selçuk Tepeli'nin çiftçilerin yaşadığı zorlukları anlatan bir haberin ardından "Efendim şimdi bu ülkenin çiftçilik yapan insanlarının yarısı işi bıraktı. Geç abi, öbür habere geç gözünü seveyim ya" diyerek elindeki kâğıdı fırlatması ve önündeki bardağa vurmasına ilişkin olarak kanala para cezası verdi. 

RTÜK üyesi Okan Konuralp, Twitter'dan yaptığı açılamada şu ifadeleri kullandı:

"Selçuk Tepeli’nin tarımın ve çiftçilerin durumuna ilişkin itirazını/ üzüntüsünü yayın masasındaki bardağa vurarak ifade etmesinden de bir ihmal çıkartan RTÜK, FOX TV’ye de para cezası verdi. Tüm kararlar oy çokluğuyla alındı. Kamuoyuna saygıyla duyurulur!" 

 

Bardağı fırlatmıştı: RTÜK'ten FOX TV'ye Selçuk Tepeli cezası! ile ilgili etiketler RTÜK FOX Ana Haber Spikeri Selçuk Tepeli FOX Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.