Barcelon'dan tarihi karar! Nou Camp'ın ismi bağış için değiştirildi

Dünya devi Barcelona koronavirüsle mücadele için tarihinde ilk kez Nou Camp'ın ismini değiştirecek...

Dünya devi Barcelona, tarihi stadı Camp Nou'nun 2020-21 sezonu için isim hakkını satışa çıkarıyor. İlk kez böyle bir hamle yapan Katalan ekibi, geliri de koronavirüsle mücadeleye ayırıyor.

Barcelona, koronavirüsle mücadele kapsamında son derece anlamlı bir adım attı. Katalan devi resmi olarak yaptığı açıklamada; 2020-21 sezonu için statları Camp Nou'nun isim hakkının satışa çıkaralacağını duyurdu.

İsim hakkının satışından elde edilecek gelirin koronavirüsle mücadele kapsamında bağışlanacağı dile getirildi. BBC'de yer alan haberde de Barcelona'nın tarihi bir ilke imza attığı aktarıldı. Buna göre Barça, Camp Nou açıldığından beri ilk kez isim hakkını satışa çıkarıyor.

1957 yılında açılan dev stadın bu zamana kadar hiçbir zaman böyle bir gündemi olmamıştı. Barça'nın bu geliri tamamen sağlık kuruluşları ve ihtiyaç sahipleri için ayıracağı bildirildi.

Ekonomik olarak zor günlerden geçen Barcelona, buna karşın kendi için kullanmayacak.

Barcelon'dan tarihi karar! Nou Camp'ın ismi bağış için değiştirildi ile ilgili etiketler Barcelona Koronavirüs Korona La Liga camp nou
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.