Barcelona’ya hacker şoku!

İspanyol devi Barcelona'nın resmi twitter hesapları Neymar'ın yeniden transfer edildiği ile ilgili paylaşımlarda bulundu. Yapılan bu paylaşımların ardından yaşanan olayın bir hacker saldırısı olduğu ortaya çıktı.

Katalan devi Barcelona, ligde oynadığı Getafe maçı sonrası 'hack' şokuyla sarsıldı. Kulübün sosyal medya hesaplarını ele geçiren internet korsanları, Brezilyalı yıldız Neymar'la ilgili de flaş bir paylaşım yaptı.

Barcelona’ya hacker şoku!

Barcelona Kulübü, ligde Getafe maçı sonrası 'hack' şoku yaşadı. Katalan ekibinin sosyal medya hesapları internet korsanları tarafından ele geçirildi.

Bu hesaplardan tweet atan hackerlar, kulübün güvenlik açığı olduğunu duyurdu. Bu arada ilginç bir Neymar paylaşımı geldi. Hack olayını gerçekleştiren OurMine isimli grup, "Özel mesajlarınızı okuduk, Neymar geri dönecek gibi görünüyor" diyerek taraftarların kafasında soru işaretleri bıraktı.

Kulüp bu olayın ardından bir açıklama yayınlayarak, hacklendiklerini ve güvenlik açığını kapatmak için çalışmalara başladıklarını duyurdu.

 Barcelona’ya hacker şoku! - Resim : 2

Barcelona’ya hacker şoku! ile ilgili etiketler Barcelona Neymar La Liga
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.