Barcelona'nın yeni teknik direktörü Ronald Koeman oldu

Barcelona, Şampiyonlar Ligi'ndeki 8-2'lik Bayern Münih hezimeti sonrası Quique Setien ile yollarını ayırdı. Katalan devi teknik direktörlük görevi için Hollandalı teknik adam Ronald Koeman ile anlaştı.

Barcelona, Şampiyonlar Ligi'ndeki 8-2'lik Bayern Münih hezimeti sonrası Quigue Steien ile yollarını ayırdı. Hürriyet'te yer alan ESPN'in haberine göre; Katalan devi teknik direktörlük görevi için Hollandalı teknik adam Ronald Koeman ile anlaştı.

RONALD KOEMAN KİMDİR?

Futbola Groningen altyapısında başlayan Koeman, buradan Eredivisie'in en güçlü takımlarından Ajax'a transfer oldu. Ajac'tan sonra ise bir başka Eredivisie devi PSV'ye geçen yıldız isim, ilk ve tek yurt dışı deneyimini Barcelona ile yaşadıktan sonra ülkesine, Feyenoord'a döndü. Kulüp kariyerinden toplam 559 maça çıkan Koeman, 192 gol 32 asistlik performansa imza attı. Koeman milli takım kariyerinde ise 78 maçta 14 gollük performans gösterdi.

Koeman, futbolculuk hayatı boyunca 2 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 4 Hollanda Ligi şampiyonluğu, 4 İspanya Ligi şampiyonluğu, 3 İspanya Süper Kupa Şampiyonluğu ve 3 de Hollanda Kupası şampiyonluğu yaşadı. Hollanda Milli Takımı ile de 1988 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı kazandı.

Koeman, tknik direktörlük kariyerinde ise Hollanda, Everton, Southampton, Feyenoord, AZ Alkmaar, Valencia, PSV Eindhoven, Benfica, Ajax, Vitesse, Barcelona gibi takımlarda görev aldı.

Barcelona'nın yeni teknik direktörü Ronald Koeman oldu ile ilgili etiketler Barcelona Transfer ronald koeman teknik direktör Ronald Koeman kimdir? Quique Setien
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.