Barcelona'dan tepki çeken Kerem göndermesi

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Katalan devi Barcelona'yla kapışan Galatasaray ilk yarıda Marcao'nun golüyle öne geçtiği maçtan 1-2 mağlup ayrıldı. Sarı-Kırmızılılar bu skorla Avrupa'ya veda etmiş oldu. Çeyrek finale adını yazdıran Barcelona, maçın ardından sosyal medya paylaşımlarıyla tepki çekti.

Maç öncesi "Cehennem o kadar da kötü bir yer gibi görünmüyor" gibi sempatik paylaşımlar yapan La Liga ekibi, Kerem Aktürkoğlu göndermesi yaptı.

2. golü atan Pedri ve Harry Potter fotoğrafları paylaşan Barcelona, gözlük fotoğrafıyla Kerem'e gönderme yaptı. Galatasaray tarafları paylaşımın altına espriyi beğenmediklerini belirten yorumlar bıraktı.

KEREM AKTÜRKOĞLU: SONUNU GETİREMEDİK

Kerem Aktürkoğlu maçın ardından Exxen'e şunları söyledi:

"Çok iyi mücadele ettik. Taraftarlarımıza teşekkür ederim. Yorulduğumuz anlarda itici güç oldular. Sonunu getiremedik. Umarım lige daha fazla odaklanıp, ligi en üst noktada bitiririz."

"Soyunma odasına 1-0 gidebilirdik. bazen rehavete kapılıyorsunuz. Maç boyunca yapmadığımız bir hata yaptık. 10 kişiyken gol yedik, tam yerleşmemiştik. Barcelona böyle ufak hataları affetmez. Takım arkadaşlarımın ayağına sağlık. Harika mücadele verdik."

 

 

Barcelona'dan tepki çeken Kerem göndermesi ile ilgili etiketler Barcelona Galatasaray UEFA Avrupa Ligi Kerem Aktürkoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.