Barcelona'dan kritik Galatasaray rövanşı öncesi "Türkiye" paylaşımı

Barcelona'yal deplasmanda 0-0 berabere kalarak rövanş öncesi avantajı kapan Galatasaray, yarın 55 bin seyircisi önünde tarih yazmaya hazırlanıyor. Katalan devi dev mücadele öncesi sosyal medya hesabından yaptığı "Dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan İstanbul'a geliyoruz. Sizi çok özledik Türkiye" paylaşımıyla dostluk mesajı verdi.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Nef Stadyumu’nda Galatasaray’ın konuğu olacak Barcelona, maç öncesi sosyal medya hesabından İstanbul paylaşımı yaptı.

İspanyol kulübü, Türkçe sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul görüntülerine yer verdi.

Katalan kulübü görüntüleri, "Dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan İstanbul'a geliyoruz. Sizi çok özledik Türkiye" mesajıyla takipçileriyle paylaştı.

 

 

Barcelona'dan kritik Galatasaray rövanşı öncesi "Türkiye" paylaşımı ile ilgili etiketler Barcelona Galatasaray UEFA Avrupa Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.