Barça'da korona nedeniyle maaş pazarlığı!

İspanya Birinci Futbol Ligi ( La Liga) ekiplerinden Barcelona, yeni tip koronavirüs ( Kovid-19) salgınının ekonomik zararlarını azaltmak için bir dizi önlem paketi açıkladı.

Çin’in Wuhan şehrinde ortaya çıkan koronavirüs (corona virus) kısa sürede dünyaya yayılarak, binlerce kişinin yaşamını yitirmesine neden oldu. Koronavirüsü salgını İspanya'da da çok fazla insanın hayatına mal oldu. İspanya'nın dev kulübü Barcelona ise zararı asgariye indirmek için futbolculara maaşlarında indirime gitmelerini istedi. Futbolcular ise bu teklife sıcak bakmadı...

Barça'da korona nedeniyle maaş pazarlığı!

Official statement from FC Barcelona: https://t.co/1U84alpO7m pic.twitter.com/36Vgq4zHnJ

Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada en dikkat çeken kısım, çalışanların maaşlarında indirim yapılması oldu.

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Barcelona Kulübü, ekonomik sorunları aşmak için çalışanlar dışında sporcularla da bir görüşme yaptı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgınının tetiklediği krizi aşmak isteyen bodro-mavili kulüp, futbolcu maaşlarında yüzde 70 kesinti yapmak istediği ancak futbolcular ve basketbolcuların ilk teklifi kabul etmediği ve görüşmelerin süreceği bildirildi.

Barça'da korona nedeniyle maaş pazarlığı! ile ilgili etiketler Barcelona Koronavirüs Korona La Liga
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.