Barcelona PSG maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Barcelona sahasında PSG’yi konuk ediyor. Neymar’ın oynamayacağı bu müthiş mücadelenin şifresiz hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu oldu. Peki, Barcelona PSG maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi Son 16 turunda Barcelona, Camp Nou'da PSG’yi ağırlıyor. İspanya La Liga'da son 7 maçını kazanan ve Real Madrid ile birlikte, lider Atletico Madrid'i takibini devam ettiren Barcelona, Şampiyonlar Ligi’nde PSG karşısında ilk maçta iyi bir skor almak istiyor.

Thomas Tuchel’in görevinden ayrılmasından sonra takımın başına Mauricio Pochettino'yu getiren ve büyük bir değişime giden PSG’de sakatlığı bulunan Neymar en büyük eksik olarak göze çarpıyor.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi G grubunda mücadele veren Barcelona, lider Juventus’un hemen ardından 15 puan ve averajla 2. olarak son 16 turuna kaldı. Barcelona gruptaki son maçında sahasında Juventus’a 3-0 kaybetti.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi H grubunda mücadele veren PSG, Leipzig’şn hemen önünde 12 puan ve averajla grubu lider tamamladı. PSG gruptaki son maçında Başakşehir’i sahasında 5-1 ile geçti.

Barcelona ile PSG takımları 16 Şubat 2021 Salı gecesinde saat 23.00’da Camp Nou’da karşı karşıya gelecek. Bu mücadele Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Futbol severler bu mücadeleyi CBC Sport ekranlarından şifresiz olarak da takip edebilecekler.

Tarih: 16 Şubat 2021 Salı
Saat: 23.00
Yayın: Bein Sports 1

Barcelona PSG maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Barcelona PSG UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.