Barcelona EuroLeague'de üçüncü oldu!

2021-22 THY Avrupa Ligi karşılaşmasına Barcelona, Yunanistan ekibi Olympiakos'u mağlup etti ve turnuvayı üçüncü tamamladı. İşte maç sonucu, özet ve karşılaşmadan detaylar

2021-2022 Turkish Airlines EuroLeague (THY Avrupa Ligi) Dörtlü Final üçüncülük mücadelesinde Real Madrid'e kaybeden FC Barcelona Lassa, temsilcimiz Anadolu Efes'e mağlup olan Yunan temsilcisi Olympiakos ile karşılaştı. Maçı Barcelona 84-74 kazandı ve turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.

Barcelona'da en skorer oyuncu Nikola Mirotic oldu. Tecrübeli oyuncu karşılaşmayı 19 sayı, 4 ribaund, 4 asist ve 3 top çalma ile tamamladı. Milli oyuncumuz Sertaç Şanlı 16, Brandon Davies 10, Alex Abrines 8 ve Cory Higgins 11 sayı ile galibiyete katkı veren diğer isimler oldu. 

Barcelona-Olympiakos maçının en korer oyuncusu ise Sasha Vezenkov oldu. Bulgar oyuncu maçı 20 sayı ve 11 ribaund ile double-double yaparak tamamladı. Vezenkov'u, 10 sayı ile Tyler Dorsey, 14 sayı ile Kostas Sloukas, 8 sayı ile Thomas Walkup, 5 sayı ile Giannoulis Larentzakis ve 11 sayı ile Shaquelle Mckissic takip etti.

 

Barcelona EuroLeague'de üçüncü oldu! ile ilgili etiketler Barcelona
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.