Fenerbahçe Beko Barcelona'da maça çıkmadı!

Barcelona'dan deplasmanda 42 sayı fark yiyen Fenerbahçe Beko, THY Euroleague'de tarihinin en ağır yenilgisini aldı. Sloven koç Igor Kokoskov hezimetin ardından, "Bu akşam için söyleyebileceğim tek şey, sadece bir takımın bu maçı oynadığıydı" dedi.

THY Euroleague'in 8. haftasında Barcelona'ya konuk olan Fenerbahçe Beko, zorlu deplasmanda 42 sayı fark yedi: 97-55. Tarihinin en kötü Euroleague yenilgisini yaşayan Sarı-Lacivertliler'de Fransız yıldız Nando de Colo sakatlığı nedeniyle forma giyemedi. Yeni transferlerden Edgaras Ulanovas 16 dakika sahada kalıp 0 (sıfır) sayı, 2 top kaybı ve 0 (sıfır) verimlilik puanıyla mücadele etti!

Igor Kokoskov yönetimindeki Fenerbahçe Beko'da sayı dağılımı şöyle gerçekleşti: Brown 10, Westermann 9, Barthel 7, Eddie 7, Vesely 6, Ahmet 4, Pierre 4, Melih 3, Biberovic 3, A.Muhammed 2.

Üst üste 3 yenilgi yaşadıktan sonra Maccabi'yi deplasmanda, Khimki'yi de içerde yenerek yeniden toparlanan Sarı-Lacivertliler, zor geçmesi beklenen maçta parkeden tarihi bir hezimetle ayrılıp 8 haftada 4 galibiyette kaldı.

Barcelona'da Kyle Kuriz 8'de 7 üçlükle 25 sayı üretti ve maçın en skorer ismi oldu.

Fenerbahçe Beko Barcelona'da maça çıkmadı!

MAÇTA SADECE BİR TAKIM OYNADI

Sloven koç maçın ardından düzenlenen basın toplantısında şu şekilde konuştu:

“Barcelona’yı bu akşamki performanslarından ötürü tebrik ederim. Bu akşam için söyleyebileceğim tek şey, sadece bir takımın bu maçı oynadığıydı. Sadece bir takım mücadele etti ve bu ekip Barcelona’ydı. Bu nedenle koç Sarunas Jasikevicius ve ekibini tebrik ederim. Bize iyi bir ders verdiler. Bu maçtan hatalarımızı öğrenip önümüze bakmamız gerekiyor. Bu akşam kesinlikle maçta değildik."

Fenerbahçe Beko Barcelona'da maça çıkmadı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko Barcelona Basketbol THY Euroleague Igor Kokoskov
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.