Bambaşka bir Barcelona... Xavi'nin takımı önüne gelene 4 atıyor!

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Barcelona, La Liga'nın 26. haftasında Athletic Bilbao'yu 4-0 mağlup etti. Teknik direktörlüğe Xavi'yi getirdikten sonra toparlanmaya başlayan Barça, La Liga'daki son 10 maçında yenilgi yüzü görmedi. Katalan devi son 3 maçında Valencia, Napoli ve Bilbao'ya 4'er gol attı.

La Liga'nın 26. haftasında Barcelona, sahasında Athletic Bilbao'yu 4-0 mağlup etti.

Katalan takımının gollerini Pierre Emerick Aubameyang (Dk. 37), Ousmane Dembele (Dk. 73), Luuk de Jong (Dk. 90) ve Memphis Depay (Dk. 90+3) attı.

Ligde bir maçı eksik olan Barcelona, Xavi Hernandez'in göreve geldiği 13. haftada 9. sırada bulunurken, şu anda 45 puanla 4. sıraya kadar yükseldi.

Barcelona ligde Xavi'nin teknik direktörlüğünde çıktığı 13 maçta 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.

Deplasmanda farklı yenilgi alan Athletic Bilbao ise 37 puanla 8. sırada kaldı.

DEMBELE SİFTAH YAPTI

Diğer yandan Barcelona'da sakatlıklarından ve takımdan ayrılacağı iddialarından dolayı en çok tartışılan isimlerden olan Fransız futbolcu Dembele, ligde bu sezonki ilk golünü attı.

Dembele 67. dakikada Ferran Torres'in yerine oyuna girerken, Barcelonalı taraftarlar ıslıklayarak Fransız futbolcuyu protesto etti.

BARCELONA - ATHLETİC BİLBAO ÖZET İZLE

 

XAVİ'NİN BARÇA'SI ÇOK FORMDA

La Liga'da 24 maça çıkan ve 42 puanı bulunan Barcelona, haftaya 6. sırada girdi. Son maçında UEFA Avrupa Ligi nde Napoli'ye konuk olan ve rövanş maçını 2-4 kazanarak son 16 turunda Galatasaray'ın rakibi olan Katalan devi çok formda...

Teknik direktörlüğe Xavi'yi getirdikten sonra toparlanmaya başlayan Barça, La Liga'daki son 9 maçında yenilgi yüzü görmedi. Barcelona son lig maçında Valencia'ya deplasmanda 4 atmıştı.

Athletic Bilbao ise 25 maçta topladığı 37 puanla 8. sırada... Geçen hafta Bask derbisinde Real Sociedad'ı 4-0 mağlup eden Kırmızı-Beyazlılar, Camp Nou'dan puanla ayrılmak istiyor.

Ligin ilk yarısında San Mames'te oynanan maç 1-1 berabere bitmişti.

Bambaşka bir Barcelona... Xavi'nin takımı önüne gelene 4 atıyor!

Bambaşka bir Barcelona... Xavi'nin takımı önüne gelene 4 atıyor! ile ilgili etiketler Barcelona La Liga athletic bilbao Pierre-Emerick Aubameyang Xavi Hernandez Memphis Depay
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.