Barcelona-Armani Milan maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

THY Euroleague'de normal sezonu lider tamamlayan yıldızlar topluluğu Barcelona ile Ettore Messina yönetimindeki İtalyan devi AX Armani Exchange Milan, Final Four'da karşı karşıya... Anadolu Efes'in finaldeki rakibinin belirleneceği karşılaşma saat kaçta? Hangi kanalda? İşte cevabı...

THY Euroleague'de Anadolu Efes'in finaldeki rakibi Barcelona-AX Armani Exchange Milan maçıyla belli oluyor.

Paul Gasol, Nick Calathes ve Nikola Mirotic gibi yıldızlarıyla Efes'le birlikte kupanın favorisi olarak gösterilen Barcelona, normal sezonu 24 galibiyetle ilk sırada tamamlamıştı. Litvanyalı koç Sarunas Jasikevicius'un takımı, bu sezon İtalyan ekibini içerde dışarda mağlup etmişti.

Euroleague'de 7 kez final oynayan ve 2 şampiyonluğu bulunan Katalan devi, 2010'dan beri kupaya hasret...

Ettore Messina yönetimindeki Milano ekibi ise Gigi Datome, Sergio Rodriguez, Kyle Hines ve Malcolm Delaney gibi yıldızlarıyla ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir takım hüviyetinde... Normal sezonda 21 maç kazanan Kırmızı-Beyazlılar, 3 kez kazandığı bu kupada 33 yıldır hasret çekiyor.

BARCELONA-ARMANİ MİLAN MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen Final Four'da yarı finalin 2. ayağı olan Barcelona-Armani Milan maçı TSİ 22.00'da başlayacak ve beIN Sports HD 3'ten naklen yayınlanacak.

Asıl ismi Olimpia Milano olan ve her yıl sponsor değişiklikleri nedeniyle artık bizim bile yazarken tereddüt ettiğimiz İtalyan temsilcisi, 1996 Koraç Kupası finalinde Anadolu Efes'le eşleşmiş ve Gentile, Fucka ve Bodiroga'lı efsane kadrosuyla tarihi bir hezimet yaşamıştı. O maçlarda Milano'nun koıçu Bogdan Tanjevic, Efes'in yardımcı antrenörü ise Ergin Ataman'dı.

Barcelona-Armani Milan maçı saat kaçta? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler Barcelona THY Euroleague olimpia milano
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.