Barcelona 43 maç sonra yıkıldı...

İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 37. haftasında Barcelona, deplasmanda Levante'ye 5-4 yenildi.

Lig şampiyonluğunu garantileyen Barcelona, 16. sıradaki Levante ile karşılaştı. Barcelona Teknik Direktörü Ernesto Valverde, Arjantinli yıldız Lionel Messi'yi dinlendirmeyi tercih etti.

Ev sahibi takım, Emmanuel Boateng'in 9 ve 30. dakikadaki golleriyle skoru 2-0'a getirdi. Katalan ekibi, 38. dakikada Philippe Coutinho ile farkı bire indirdi ve ilk yarı Levante'nin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Levante, Enis Bardhi'nin 46 ve 56. dakikalardaki golleri ve 49. dakika hat-trick yapan Boateng golüyle skoru 5-1'e getirdi.

Barcelona, Coutinho'nun 59 ve 64, Luis Suarez'in ise 71. dakikada penaltıdan attığı golle farkı 1'e indirdi: 5-4.

Fakat Levante, seyircisi önünde oynadığı maçı 5-4 kazanmayı başardı. Levanteli oyuncular, maç sonrası sahada bir süre kutlama yaptı.

Sezonun ilk mağlubiyetini alan Barcelona'nın, 43 maçlık yenilmezlik serisi de sona erdi. Katalan ekibi, 3 Aralık 2003'te ligde Malaga'ya 5-1 kaybettiği maçtan beri ilk kez kalesinde 5 gol gördü.

Barcelona, bu sonuçla 90 puanda kalırken, Levante puanı 46 yaparak 15. sıraya yükseldi.

Barcelona 43 maç sonra yıkıldı... ile ilgili etiketler Barcelona yenildi levante
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.