Barcelona 20 yıl sonra İstanbul'da...

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda yarın Galatasaray ile 0-0'ın rövanşında karşılaşacak olan Barcelona, İstanbul'a geldi. Galatasaray'ın efsane oyuncularından Hagi ve Popescu da sarı-kırmızılı takımın Barcelona ile oynayacağı maçı izlemek için İstanbul'a geliyor.

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda yarın Galatasaray ile karşı karşıya gelecek olan Barcelona, İstanbul'a geldi.

Özel uçakla İstanbul Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne gelen kafile, yetkililerce karşılandı. Barcelona'nın gelişi için yoğun güvenlik önlemleri alınırken, futbolcular da kendilerini bekleyen araca bindi. Havalimanındaki bazı Barcelona taraftarları takıma destek verdi. İspanyol ekibini taşıyan konvoy, polis eskortları eşliğinde takımın kamp yapacağı otele hareket etti.

HAGİ & POPESCU MAÇA GELİYOR

Galatasaray, efsanelerini Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda ağırlayacak. Nef’in özel davetlisi olarak İstanbul’a gelecek Gheorghe Hagi ve Gheorghe Popescu, daha önce formasını giydiği iki Avrupa takımının mücadelesini, birlikte takip edecek. Bugüne kadar hem FC Barcelona’nın hem de Galatasaray’ın formasını giyen ve sarı-kırmızılıların Avrupa’da kazandığı en büyük başarılarda büyük payı bulunan ikili, bu çok önemli mücadeleyi, Galatasaray’ın yeni sahasında seyretmiş olacak.

Maç öncesi iki efsane oyuncuya Galatasaray-FC Barcelona maçında birer teşekkür plaketi takdim edilecek. 2000 yılında UEFA Kupası’nı kazanan Galatasaray kadrosunun efsane isimleri arasında yer alan Gheorghe Hagi ve Gheorghe Popescu, geçmiş yıllarda FC Barcelona’nın da formasını giymişti. İkili, Galatasaray’ın 2000 yılındaki UEFA Kupası ve Süper Kupa zaferlerinin de mimarları arasında yer alıyor. Hagi 1996, Popescu ise 1997 yıllarında FC Barcelona’dan Galatasaray’a transfer olmuş, iki efsane 2001-2002 sezonunun başına kadar birlikte Galatasaray formasını terletmişlerdi.

Barcelona 20 yıl sonra İstanbul'da... ile ilgili etiketler Barcelona Galatasaray UEFA Avrupa Ligi Gheorghe Hagi Gheorghe Popescu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.