Barça'da şok! Lionel Messi ile Antoine Griezmann birbirine girdi!

La Liga’da liderliği averajla Real Madrid'e kaptıran Barcelona, Lionel Messi ve Antoine Griezmann kavgasıyla karıştı. Athletic Bilbao maçı sonrası gerçekleştirilen antrenmanda Lionel Messi ve Antoine Griezmann'ın kavga ettiği, teknik direktör ve oyuncuların ikiliyi zor ayırdığı iddia edildi. Katalan ekibinin dünyaca ünlü Arjantinli süper yıldızı Lionel Messi'nin daha önce Gerard Pique'yle de kavga ettiği basına yansımıştı.-

İspanya La Liga'da liderliği averajla Real Madrid'e kaptıran Barcelona'da gerginlik antrenmana yansıdı. Katalanların süperstarı Lionel Messi'nin, bu sezon birçok kez aralarında sorun olduğu yazılan Antoine Griezmann ile idmanda kavga ettiği öne sürüldü. İspanyol basınında yer alan detaylara göre; antrenmanda ciddi bir tartışma yaşayan ikiliyi teknik direktör Setien ile oyuncular zorlukla ayırdı.

Barcelona'da son dönemde Inter'den Lautaro Martinez'in transferinin gerçekleştirileceği ve Antoine Griezmann'ın Manchester United'a gönderileceği yazılıyordu.

Griezmann'dan Messi'ye sitem | Mackolik.com

Bu iddialar sonrası Barcelona'nın kurumsal bir açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu.

PIQUE İLE DE KAVGA ETTİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

25 Ocak'ta oynanan ve Barcelona'nın 2-0 kaybettiği Valencia maçından sonraki Salı günü, Messi ve Pique soyunma odasında tartıştı. İki oyuncu birbirlerinin üzerine yürüdü ve tansiyon yükseldi. Diğer oyuncular araya girerek ortamı sakinleştirdi.

Barcelona'da büyük gerilim: Pique ile Messi kavga etti - Son ...

AS gazetesinin yorumuna göre Barcelona'da bazı oyuncular, Valverde sonrası takımın seviyesinin düştüğünü düşünüyor ve Setien'in gelişinden hoşnut değiller.

Barça'da şok! Lionel Messi ile Antoine Griezmann birbirine girdi! ile ilgili etiketler Barcelona Lionel Messi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.