Barbaroslar Hızır Kardeşi Niko'yu Kaybetti! Batuhan Bayar'ın Ayrılık Nedeni Bu Proje Çıktı

Sezon finali yapmadan oyuncu kıyımının devam ettiği Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde son kurban Niko oldu. Hızır'ın kardeş gibi sevdiği Niko'yu oynayan Batuhan Bayar bu akşam son kez ekrandaydı. Peki Batuhan Bayar diziden neden ayrıldı? Detaylar haberimizde...

Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi 29. bölümüyle aksiyon ve dramı bir arada yaşattı. Finale doğru adım adım ilerleyen dizide her hafta bir başka karakterin vedası izleyicide hayal kırıklığı yarattı.

Batuhan Bayar'ın oynadığı Niko karakterinin Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisine veda etmesi dizinin yeni bölümüne damga vurdu. Hızır'ın başucunda gözyaşı döktüğü Niko dizinin en sevilen ve en renkli karakteri olarak biliniyordu.

Batuhan Bayar Barbaroslar Dizisinden Neden Ayrıldı?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisine veda eden son isim Niko karakteriyle Batuhan Bayar oldu. Veda sonrası araştırdığımız neden ise çok farklı çıktı. Bilindiği gibi daha önce Gülletopuk, Zeynep, Horozcu ve Pietro da diziye olaylı şekilde veda etmişti.

Barbaroslar Hızır Kardeşi Niko'yu Kaybetti! Batuhan Bayar'ın Ayrılık Nedeni Bu Proje Çıktı

Batuhan Bayar'ın diziye veda etmesinin nedeni ise yakın zamanda yaz ekrana gelecek yaz dizilerinden birinde rol teklifi alması oldı. Sır gibi saklanan yaz projesi için Bayar'ın şimdiden hazırlık yaptığı biliniyor. Projenin ismini sizler için araştırdık.

BATUHAN BAYAR KİMDİR?

Bayar, 1 Ocak 1991 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Çocuk yaşlarından itibaren müzikle alakalı olan oyuncu, lise ve üniversite yıllarında sahne almaya başladı.

2021 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar adlı dizide Niko karakterini üstlenmiştir. Daha önce reklam filmlerinde yer almış ayrıca Aile Hükümeti adlı film de rol almıştır. Boyu 1.86 cm, kilosu ise 85’dir.

Barbaroslar Hızır Kardeşi Niko'yu Kaybetti! Batuhan Bayar'ın Ayrılık Nedeni Bu Proje Çıktı ile ilgili etiketler batuhan bayar barbaroslar niko öldü mü barbaroslar niko neden ayrıldı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.