Barbaroslar Dizisi Çok Sevildi! Ancak Bir Sahne Sürekli Eleştiri Alıyor! Seyircinin Gözünden Kaçmayan O Sahne

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, izleyiciye bir korsan denizci hikayesi algısını oluşturmakta pek ısrarcı değil. Aynı zamanda Ege Denizi'nin ''Adalar Denizi'' olarak geçmesi de oldukça yerinde bir karar oluşturmuş. Fakat dizideki yavaş ilerleyiş ve denizde geçen sahnelerde gemilerin hareketsiz görünmesi seyirciler tarafından eleştirilen bir nokta oldu.

TRT 1’in yeni dizisi olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı ikinci bölümünü de geride bıraktı. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Yetkin Dikinciler, Yiğit Özşener, Pelin Akil gibi büyük isimlerin olduğu yeni televizyon dizisi ilk bölümünden seyircinin beğenisini topladı. Midilli adasından yola çıkan dört kardeşin çeşitli zorluklardan geçerek denizlerin hakimi olmalarını anlatacak dizinin gerek oyunculukları gerekse de atmosferi izleyiciler tarafından tam puan aldı.

Sezonun En Başarılı Yapımlarından Biri Olabilir

Kameranın arkasındaki ekibin de her detayı düşündüğü, ortaya çıkan ürünün oldukça başarılı olmasından anlaşılıyor. Bunun yanı sıra dizinin heyecanlı senaryosu reytinglere bakılırsa izleyicileri ekrana kilitliyor. Bu olumlu yönlerin yanında Barbaroslar dizisi için bir eleştiri sosyal medyada dolaşmakta. 

Barbaroslar Dizisi Çok Sevildi! Ancak Bir Sahne Sürekli Eleştiri Alıyor! Seyircinin Gözünden Kaçmayan O Sahne

Dizi Hakkında İzleyicinin Bazı Eleştirileri Var

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı, izleyiciye bir korsan denizci hikayesi algısını oluşturmakta pek ısrarcı değil. Aynı zamanda Ege Denizi'nin ''Adalar Denizi'' olarak geçmesi de oldukça yerinde bir karar oluşturmuş. Fakat dizideki yavaş ilerleyiş ve denizde geçen sahnelerde gemilerin hareketsiz görünmesi seyirciler tarafından eleştirilen bir nokta oldu.

Dizinin sevenleri de bu iki problemi belirtmekte. Barbaroslar oyuncu kadrosu, set ekibi ve sürükleyici hikayesiyle bu dönemin en başarılı dizilerinden birisi olacak gibi görünüyor. Dizi, yurt dışında da ekranlarda büyük beğeni toplamayı vadediyor.

Barbaroslar Dizisi Çok Sevildi! Ancak Bir Sahne Sürekli Eleştiri Alıyor! Seyircinin Gözünden Kaçmayan O Sahne - Resim : 2

Gemi Sahneleri Çok Uzun!

Seyirciler tarafından eleştirilen gemideki hareket algısının dizi ekibi tarafından oluşturulması ve hikayenin biraz daha akıcı ilerlemesi izleyiciler tarafından beklenilenler arasında. Gemi seyahatlerinin fazla uzun tutulmasının hikayeyi yavaşlattığı ve seyircinin sıkıldığı sosyal medyadan çokça gelen eleştirilerden biriydi.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 3. ve yeni bölümüyle 30 Eylül Perşembe günü saat 20.00'da TRT1 ekranlarından seyirciyle buluşacak.

Barbaroslar Dizisi Çok Sevildi! Ancak Bir Sahne Sürekli Eleştiri Alıyor! Seyircinin Gözünden Kaçmayan O Sahne ile ilgili etiketler barbaroslar
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.