Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda Yavuz Sultan Selim Rolü İçin Geliyor! Ünlü İsim Açıklandı

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisinde artık Memlüklüler ile savaş başlıyor. Dizinin son bölümünde Oruç Reis'in Emir Karabay ile mücadelesi ekrana geldi. Tarihte de Memlük Savaşıyla birlikte Osmanlı Sultanı Yavuz Sultan Selim Oluyor. İşte Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda Sultan Selim'i oynaycak ünlü isim...

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 20. bölümüyle ekrana geliyor. Yavuz Sultan Selim rolü için de ünlü isimle görüşmeler neticelendi. Son bölümde Oruç Reis ile Memlük Emiri Emir Karabay arasında başlayan mücadele savaşa dönüştü.

Yavuz Sultan Selim'in Osmanlı Tahtına çıktığı ve tarihte Memlüklüler Devletini ortadan kaldırması biliniyor. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin izleyenleri ise dizi başladığı günden bu yana bu tarihi değişimi bekliyorlardı.

Kenan Imirzalioglu - IMDb

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucusu Kenan İmirzalıoğlu Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda Yavuz Sultan Selim rolünü oynayacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Bilindiği gibi geçtiğimiz yıllarda oyuncu Fatih Sultan Mehmet dizisinde Fatih'i canlandırmıştı.

TRT 1 dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda senaryo değişiyor, bir dönem kapanıyor. Tarihle birlikte hareket eden dizinin ilerleyen bölümlerinde Sultan Selim Han karakterinin diziye girmesi bekelniyor. Ancak İmirzalıoğlu'ndan henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda Yavuz Sultan Selim Rolü İçin Geliyor! Ünlü İsim Açıklandı ile ilgili etiketler Kenan İmirzalıoğlu barbaroslar akdenizin kılıcı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.