Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda Engin Altan Bilmecesi Çözüldü! Engin Altan Diziden Neden Ayrıldı?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda Oruç Reis'in cenazesi kaldırılıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında detaylar Oruç Reis'e hayat veren oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın ayrılığını doğruluyor. Peki Engin Altan Düzyatan diziden neden ayrıldı?

Engin Altan Düzyatan'ın Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinden neden ayrıldığı bilmecesi çözüldü. Pietro'nun herkesi ateşe vererek yakması sonrası alpleri ile birlikte yanarak öldüğü düşünülen Oruç Reis'in cenaze görüntüleri dizinin yeni bölüm fragmanına damga vurdu.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda Engin Altan bilmecesi günlerdir sürüyor. Takipçilerinin "Engin Altan Düzyatan diziden neden ayrıldı" sorusuna yanıt aradığı internet ve sosyal medyada paylaşımlar yapılıyor. Yeni bölümde Hüma Hatun'un, "Nasıl ki Oruç Reis'i toprağa gömdüysek içimizdeki acıyı da bağrımıza gömeceğiz" sözleri içleri acıtacak.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda Engin Altan Bilmecesi Çözüldü! Engin Altan Diziden Neden Ayrıldı?

Engin Altan Düzyatan Diziden Neden Ayrıldı?

Engin Altan Düzyatan'ın diziden ayrılma nedeni olarak birçok senaryo konuşuluyor. Pietro'nun herkesi ateşe vererek Oruç Reis ve alplerini yakması akıllara birçok soru getirdi.

İzleyenlerin bir kısmı Pietro'nun Oruç Reis'i kaçırdığı yönünde tahminlerde bulunurken bir kısmı tıpkı Diriliş Ertuğrul'da olduğu gibi Engin Altan Düzyatan'ın öldü sürü verilerek diziye muhteşem bir geri dönül yapacağı yönünde yorumlar yapıyor.

Barbaroslar Akdeni'in Kılıcı 27 Ocak Perşembe akşamı 17. bölümüyle TRT 1 ekranlarında olacak.

 

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda Engin Altan Bilmecesi Çözüldü! Engin Altan Diziden Neden Ayrıldı? ile ilgili etiketler Engin Altan Düzyatan neden ayrıldı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.