Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yıllar sonra bir ilki gerçekleştirdi! O oyuncuyu ekrana döndürdü!

TRT 1'in dev bütçeli dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi sezona müthiş bir başlangıç yaptı. Aynı akşam yayınlanan rakibi Camdaki Kız dizisini reytinglerde yakalamayı başaran dizide yıllar sonra bir ilk gerçekleşti. Uzun yıllardır ekranda görünmeye ünlü sanatçıyı ekrana döndürdü.

Engin Altan Düzyatan, Yetkin Dikinciler ve Yiğit Özşener gibi ünlü oyuncuların başrollerini paylaştığı TRT 1 dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi sezona hızlı bir başlangıç yaptı. Hayreddin ve Oruç Reis'in hayatlarını konu alan dev bütçeli dizinin setinde birçok ülkeden işçi çalışıyor.

BARBAROSLAR DİZİSİ BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ!

Dizideki dövüş sahnelerinin sosyal medyada eleştiri alması sonrası yapımcılardan bir uyarı da geldi. İlerleyen bölümlerde daha aktif ve görüntü açısından daha kaliteli çekimlerin geleceğini açıkladı.

İsmail Filiz şıklığıyla dikkat çekti!

Biribirinden başarılı oyuncuların yer aldığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde uzun yıllardır ekranda görünmeyen bir oyuncu da setlere geri döndü. Bu oyuncu Ezel dizisinde canlandırdığı Ömer Uçar karakteri ile unutulmazlar arasına giren İsmail Filiz'den başkası değil!

İsmail Filiz - Biyografya

Oyuncu İsmail Filiz, uzun süredir ekranda yoktu. Son olarak Milat dizisinde rol alan ve projelerde seçici olması ile bilinen Filiz, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Abaza Mehmet Paşa karakterini oynamıştı.

İsmail Filiz bu dizilerin yanı sıra Anadolu Kartalları, Deliler Fatih’in Fermanı ve Adanış Kutsal Kavga isimli sinema filmlerinde de çeşitli rollerde rol almıştı. Oyuncu uzun bir aradan sonra bu kez Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisiyle karşımıza çıktı.

Ismail Filiz

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde Kılıçoğlu olarak karşımıza çıkan İsmail Filiz, rolü için uzun süredir spor yapıyor, kılıç ve denizcilik dersleri alıyordu.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yıllar sonra bir ilki gerçekleştirdi! O oyuncuyu ekrana döndürdü! - Resim : 4

İSMAİL FİLİZ KİMDİR?

İsmail Filiz, 1980 senesinde Çankırı'da doğmuştur. Ailesinin ilk çocuğu, ikiz erkek kardeşleri var. İlk ve ortaöğrenimini ve lisenin bir kısmını Çankırı'da tamamlayan Filiz, Samanyolu Koleji ve Ankara Gazi Anadolu Lisesi'nde ortaöğretimin tamamladıktan sonra Ankara Başkent Üniversitesi'nde eğitimine devam etti.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı yıllar sonra bir ilki gerçekleştirdi! O oyuncuyu ekrana döndürdü! ile ilgili etiketler barbaroslar akdenizin kılıcı ismail filiz kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.