Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Pietro kimdir? Yiğti Özşener kaç yaşında? Hangi didizlerde oynadı?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Pietro karakterini oynayan oyuncu Yiğit Özşener izleyicinin merak konusu oldu. TRT 1'in yeni dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı adlı diziye sonradan katılan Yiğit Özşener kimdir? Kaç yaşında?

Yiğit Özşener İzmir doğumludur. Yıldız Teknik Üniversitesi mezunu olan Özşener, TRT 1'in yeni dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'den Pietro karakterini canlandırıyor. Profesyonel oyunculuğua Gergedanlar oyunu ile başlayan oyuncu birçok dizi ve filmde rol almıştır. Peki Yiğit Özşener kimdir, kaç yaşında?

YİĞİT ÖZŞENER KİMDİR?

Son olarak Kırmızı Oda dizisinde Zafer karakterini oynayan Yiğit Özşener, şu sıralar TRT 1 dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Pietro rolünü oyunuyor.

Özşener, 6 Nisan 1972'de İzmir'de dünyaya geldi. Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümünden 1996 yılında mezun oldu. 1997-1999 yılları arasında Koç Üniversitesinde İşletme master'ı yaptı. 1994 yılında Studio Oyuncuları Topluluğu’nda eğitim almaya başladı ve 2001 yılına kadar aynı yerde çeşitli oyunlarda yer aldı.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Pietro kimdir? Yiğti Özşener kaç yaşında? Hangi didizlerde oynadı? ile ilgili etiketler TRT 1 barbaroslar akdenizin kılıcı pietro yiğit özşener
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.