Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Meryem kimdir? Cemre Gümeli nereli, kaç yaşında?

Meryem'i oynayan Cemre Gümeli hayatı merak konusu. Cemre Gümeli, TRT1'in sevilen dönem dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda Meryem rolü ile sevenleri karşısına çıkıyor. İzleyenler ise 'Barbaroslar dizisi Meryem kimdir, gerçek adı nedir?' sorularına yanıt arıyor.

Barbaroslar dizisinin Meryem'i Cemre Gümeli aslen nereli, dizileri neler? Genç oyuncu İstanbul'da doğdu ve çeşitli tiyatro oyunlarında boy gösterdi. ABD'de bir süre kaldıktan sonra Türkiye'de Tatlı İntikam ile ekrana geldi. İşte, Cemre Gümeli hayatı ve dizileri...

CEMRE GÜMELİ KİMDİR?

Gümeli, 24 Eylül 1993 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. İlkokul ve lise eğitimini Şişli Terakki Vakfı Okulları’nda tamamladıktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Sanat Yönetimi ile Medya ve İletişim Sistemleri bölümlerini birlikte okuyarak çift ana dal yaptı. Üniversite yıllarında çeşitli tiyatro ekiplerinde ve kısa filmlerde yer almasının yanında Müzikal Tiyatro ve Clown eğitimleri de aldı.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Meryem kimdir? Meryem'i oynayan Cemre Gümeli nereli, kaç yaşında?

2014 yılında New York’a giden Cemre Gümeli, bir süre orada kalarak Meisner Tekniği üzerine eğitim aldı. Türkiye’ye döndükten sonra ekran macerası başladı ve sırayla Tatlı İntikam, Servet ve Elimi Bırakma’da rol aldı. 2017’de Kumbaracı 50 ekibine dahil oldu ve Shakespeare’in 3. Richard oyununda Lady Anne karakterinde rol aldı. Royal Academy of Dance sertifikalı bale eğitimi olan Cemre Gümeli aynı zamanda Almanca ve İngilizce biliyor.

 

 

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Meryem kimdir? Cemre Gümeli nereli, kaç yaşında? ile ilgili etiketler barbaroslar akdenizin kılıcı meryem cemre güneli kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.