Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisinde Şok Ayrılık! Başrol Veda Ediyor!

TRT 1 dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde şok bir ayrılık yaşanıyor. İsabel karakterini canlandıran oyuncu Pelin Akıl'ın diziden ayrılığı kesinleşti.

TRT dizisi 'Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı' dizisinde ayrılık yaşanacak. Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Pelin Akil, İsmail Filiz, Caner Topçu, Bahadır Yenişehirlioğlu, Cemre Gümeli ve Devrim Evin’in paylaştığı dizi Perşembe akşamları izleyicisiyle buluşuyor.

Senaryosunu Serdar Özönalan ve Hasan Erimez'in üstlendiği Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşanacağı öğrenildi. Bu akşam 26. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda her hafta yaşanan heyecan dolu olaylar izleyicisine müthiş dakikalar geçirtmeye devam ediyor. Sipahi Yakup Ağa'nın oğulları İshak Reis, İlyas Reis, Oruç Reis ve Hızır Reis'in Barbaroslar'a dönüşümünün izlendiği diziden bir oyuncunun ayrılacağı bilgisi verildi.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'na Hangi Oyuncu Veda Edecek?

PELİN AKIL VEDA EDİYOR!

TV100’ün haberine göre, Berat Özdoğan’ın yönettiği 'Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı'na İsabel karakterini canlandıran Pelin Akil veda edecek. Pelin Akıl dizinin 30. bölümünde veda edecek.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizisinde Şok Ayrılık! Başrol Veda Ediyor! ile ilgili etiketler Pelin Akil barbaroslar akdenizin kılıcı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.