Barbaros Yoloğlu'nun sevgilisi bakın kim çıktı

MasterChef yarışmasının ikincisi Barbaros Yoloğlu'nun 14 Şubat Sevgililer Günü'nde yaptığı paylaşım yanlış anlaşıldı. Eşcinsel olduğu düşünülen Barbaros, bir açıklama daha yaparak "Kız arkadaşım benim gökkuşağım" dedi.

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef 2020'ye damga vuran, büyük finalde Serhat Doğramacı ile yarışan Barbaros Yoloğlu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu. Herkes cinsel yönelimini açıkladığını düşünürken Barbaros Yoloğlu yanlış anlaşıldığını söyledi.

YANLIŞ ANLAŞILDIĞINI SÖYLEDİ

Instagram hesabından cinsel tercihiyle ilgili yeni bir paylaşım yapan Yoluoğlu,
"Bütün sevgiyi anlatmak için kullandığım cümlelerim tek bir gruba bağlanmış olması kalıplarla yaşadığımızın en büyük göstergesi bence. Tıpkı sevgiyi bir güne, bir renge sığdırmak gibi..." dedi.

Barbaros Yoloğlu'nun sevgilisi bakın kim çıktı

Yoloğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Öncelikle içinde iyilik olan, sevgi barındıran tüm inanç, görüş ve duruşlara saygıyla bakıyor, destekliyorum. Siz evrende tek bir renk mi görüyorsunuz, hayatınız hep tozpembe mi mesela. Yağmurdan sonra çıkan gökkuşağı yüzünüze bir tebessüm iliştirmiyor mu? Hayatın da sevginin de yemeğin de acısı tatlısı tuzlusu var tıpkı renkler gibi.

"KIZ ARKADAŞIM BENİM GÖKKUŞAĞIM"

Tartışmalara bir son vererek söylemek isterim ki kız arkadaşım benim gökkuşağım. Hayatımı renklendiren yüzüme gülümseme konduran en yağmurlu günler sonrasında ışığıyla renk saçan... Sizin hayatınızın gökkuşağı ne ise kıymetini bilin ve bence tüm renkleri sevin. En yakın zamanda rengarenk bir yemek yapacağım size, hayatın farklılıkların birlikte ne kadar uyum içinde olduğunu gösteren. Ne kadar güzel olduğunu konuşuruz çünkü yemeğe bile lezzetini veren sevgidir."

Barbaros Yoloğlu'nun sevgilisi bakın kim çıktı - Resim : 2

SEVGİLİSİNE DESTEK OLDU

Barbaros Yoloğlu'nun açıklamasının ardından kız arkadaşı Şule İdil Aydın da benzer bir yaparak sevgilisinin açıklamasını paylaştı. Yoloğlu ise sevgilisinin paylaşımına kalp koyarak desteğini belli etti.

Barbaros Yoloğlu'nun sevgilisi bakın kim çıktı - Resim : 3

 

 

Barbaros Yoloğlu'nun sevgilisi bakın kim çıktı ile ilgili etiketler MasterChef Instagram 14 Şubat Barbaros Yoloğlu cinsel tercih
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.