Barbaros Şansal'a saldırı iddiası

Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne ettiği hakaretlerle tanınan modacı Barbaros Şansal, İstanbul Sarıyer’de kan bağışı sırasında saldırıya uğradığını ve darp edildiğini iddia etti. Şansal, kendisine “Yabancı kimliklilerin ve eşcinsellerin kanını almayız” dendiğini öne sürdü.

Şansal 17.50 sıralarında Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Az önce. Kan bağışı standına uğradığımda, Sarıyer’de darp edilip saldırıya uğradım!” dedi.

Şansal oradaki kişi “Bu kansızın kanını almayın. Bu ib*enin kanını almayın. Bu Türklere hakaret etti” diye bağırmaya başladı. Ben masada hanımefendiyle konuşurken doktorun konuştuğu vatandaş ensemden tutup beni yere attı. Dirseklerim çizildi. Ciddi bir şey olmadı. Misafirlerim müdahale edip o kişiyi uzaklaştırdılar.'' şeklinde açıklama yaptı.

TEPKİ GÖSTERDİ

Şansal, kendisine “Yabancı kimliklilerin ve eşcinsellerin kanını almayız” dendiğini duyurdu.

Şansal, “Yabancı kimliksiniz, oturum kartı olmayanın kanını alamayız ! eşcinsel kanı almayız Ama sizi hedef gösterir darp ettiririz ! Kızılay !” diyerek tepki gösterdi.

Şansal’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Barbaros Şansal'a saldırı iddiası ile ilgili etiketler İstanbul Sarıyer
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.