Kıbrıs'ta Barbaros Şansal'a tepki! İzle!

Barbaros Şansal'a Kıbrıs'ta vatandaşların tepkisinin yer aldığı video sosyal medyada herkes tarafından araştırlmaya başlandı. Cafede oturan Şansal mekanda yer alan kişilerin tepkisi karşısında sessiz kaldı. Vatandaşlar ise Şansal'a tepki gösterilen videoyu araştırmaya başladı. İşte Barbaros Şansal'ın Kıbrıs'ta tepki gördüğü videoyu izle! Detaylar haberimizde...

Barbaros Şansal'ın Kıbrıs'ta tepki gördüğü videoyu izle! Şansal KKTC'de gittiği restoranda, Milliyetçi Demokrasi Partisi (MDP) Genel Başkanı Buray Büsküvütçü ile karşılaştı. Şansal mekanda yer alan kişilerin tepkisi ile karşı karşıya kaldı. Modacı Barbaros Şansal tepkilere karşı sessiz kaldı. İşte Barbaros Şansal'ın Kıbrıs'ta tepki gördüğü videoyu izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

Kıbrıs'ta Barbaros Şansal'a tepki! İzle!

MODA tasarımcısı Barbaros Şansal, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) gittiği restoranda, Milliyetçi Demokrasi Partisi (MDP) Genel Başkanı Buray Büsküvütçü ile karşılaştı. Büsküvütçü'nün "Sosyal medyadan küfrettiğin KKTC'de ne işin var?" dediği Şansal, tepki vermedi.

Sosyal medya paylaşımları nedeniyle, geçen yıl, KKTC'den sınır dışı edilip, Türkiye'ye gönderilen ve hakkında yargı süreci başlatılan moda tasarımcısı Barbaros Şansal hakkındaki 'sınır dışı' kararı yeni hükümet tarafından kaldırılmıştı. KKTC'de bulunan Şansal, gittiği restoranda MDP Genel Başkanı Buray Büsküvütçü ve parti üyeleriyle karşılaştı. Büsküvütçü, Şansal'a "Güneye gidip, bize 'İşgalci' diyorsun, bize sövüyorsun; utanmadan buraya geliyorsun. Sosyal medyadan küfrettiğin KKTC'de ne işin var?" dedi. Şansal ise Büsküvütçü'yü dinleyerek, tepki vermedi. Bu anlar, restorandaki müşteri tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

'Türk milletini ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni alenen aşağılama' suçundan 6 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılan Barbaros Şansal'ın cezası onanmıştı.

 BARBAROS ŞANSAL

1957 yılında Türkiye'nin başkenti Ankara'da Sungur Tekin Şansal ve Güner Eczacıbaşı'nın çocuğu olarak dünyaya gelen Şansal, Şişli Özel Dost İlkokulu, Yeşilköy Halil Vedat Fıratlı Pansiyonlu İlkokulu, Site Koleji, İstanbul Alman Lisesi, İzmir Fatih Koleji, İstanbul Vefa Lisesi, İstanbul Maltepe Lisesi, İstanbul Fenerbahçe Lisesi ve Marmara Üniversitesi İktisadi Ticari İlimler Akademisi İşletme Fakültesi'nde eğitim görmüş, eğitimini Londra'da tamamlamıştır. Modacı kişiliğinin yanında LGBT hakları savunuculuğu ve savaş karşıtı kişiliğiyle bilinir. Habertürk'te "Toplu iğne" ve Skytürk'te "Çengel iğne " isimli programları yaptı. "3. SINIF HAMUR KAĞIDA MÜREKKEBİ HAYATLAR" isimli bir kitap yazdı. Ayrıca Matthew Frederick ve Alfredo Cabrera adlı yazarların yazdığı "Moda okulunda öğrendiğim 101 şey" isimli kitabı türkçeye çevirip yayınladı. Marmara üniversitesi ve Ankara Başkent Üniversitesinde "Moda tarihi" dersleri verdi.

Kıbrıs'ta Barbaros Şansal'a tepki! İzle! ile ilgili etiketler Barbaros Şansal Kıbrıs tepki
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.