Barbaros dizisi için flaş karar! Çağatay Ulusoy gitti yerine bakım kim geldi?

Diziyle ilgili son günlerde bomba bir iddia dolaşıyor. Kulislerde dolaşan bilgilere göre kanal yönetimi Ulusoy'un yerine son dakika Engin Altan Düzyatan ile çalışma kararı alınca Taylan Biraderler işlerine müdahale edildiği için projeden çekildi.

Projede rol almayacağı ortaya çıkan Çağatay Ulusoy cephesi de apar topar projeden Coronavirus nedeniyle ayrıldıklarını açıkladı.

Öte yandan dizinin ilk bölümünü beğenen Ulaş Tuna Astepe ikinci bölümü okuyup yeni yönetmeni de görüp ona göre son kararını verecek. Astepe Tims&B'nin Cevdet Mercan'lı dizisi Şeref Sözü'ne ise "Hayır" dedi.

Barbaros dizisi için flaş karar! Çağatay Ulusoy gitti yerine bakım kim geldi? ile ilgili etiketler Çağatay Ulusoy barbaros dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.