Baran Bölükbaşı kimdir? Kırmızı Oda Sadi'nin gençliğini kim oynuyor? Baran Bölükbaşı kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Baran Bölükbaşı kimdir? Kırmızı Oda Sadi'nin gençliğni kim oynuyor soruları yanıtını buldu. TV8'de ekrana gelen Kırmızı Oda dizisinde Erkan Petekkaya'nın oynadığı Sadi karakteri ilgi görmeye devam ediyor. Son olarak Sadi'nin gençliğini oynayacak isim de belli oldu. Peki Baran Bölükbaşı kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Baran Bölükbaşı kimdir, kaç yaşındadır? Kırmızı Oda dizisinde Sadi karakterini başarılı bir şekilde canlandıran Erkan Petekkaya'nın gençliğini oynayacak isim olan Baran Bölükbaşı hakkında kısa bilgi

SADİ'NİN GENÇLİĞİNİ OYNAYACAK İSİM BELLİ OLDU

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Kırmızı Oda dizisinde Erkan Petekkaya'nın canlandırdığı Sadi karakterinin gençliğini oynayacak isim de belli oldu.

BARAN BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

Baran Bölükbaşı, 71 kg ağırlığında 1,75 cm uzunluğundadır.

Lise dönemlerinde müzik grubu kuran Bölükbaşı grupta saz, piyano, bateri şeklinde müzik aletleri çalmaya adım atmıştır. Daha sonra Antalya Replik Sanat Eğitim Kurumları’nda oyunculuk eğitimi alan Baran Bölükbaşı ardından Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’ne girmiştir.

Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunu. Antalya Replik Sanat Eğitim Kurumlarında temel oyunculuk, Cüneyt Sayıl oyunculuk atölyesinde kamera önü oyunculuk eğitimi alan Bölükbaşı Adı efsane ve Sevdanın Bahçesi dizilerinde rol aldı.

Baran Bölükbaşı Kimdir? Kaç Yaşında? Aslen Nereli? - Nereli Co

Baran Bölükbaşı, ilk dizisi olan Adı Efsane dizisinde yaşam verdiği Fiko karakteri ile tanınmıştır. Son oynadığı dizilerden Servet dizisinde Korkmaz karakterini, 2019’da ekranlara gelen Vuslat dizisinde Fırat Çağlar karakterini canlandırdı.

2021’de Exxen’de yayınlanan Öğrenci Evi dizisinde Latif karakterini canlandırdı.

Baran Bölükbaşı Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli

Baran Bölükbaşı‘nın Instagram‘da 189 bin, Youtube‘da 2 bin abonesi var.

 

Baran Bölükbaşı kimdir? Kırmızı Oda Sadi'nin gençliğini kim oynuyor? Baran Bölükbaşı kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? ile ilgili etiketler TV8 baran bölükbaşı kimdir kırmızı oda sadi gençliği sadinin gençliğini kim oynuyor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.