Baraj Zahra kimdir? İman Casablanca kaç yaşında, nereli, Türk mü?

Baraj'ın Zahra'sı İman Casablanca kimdir? FOX TV ekranlarında yayınlanan Baraj dizisinde Zahra karakterini canlandıran İman Casablanca güzelliyle tüm dikkatleri üzerinde toplamaktadır. Peki ama İman Casablanca kaç yaşında, aslen nereli, Türk mü?

Baraj dizisinde Zahra karakterini canlandıran İman Casablanca sadece güzelliğiyle değil ayrıca oyunculuğu ile de her fırsatta izleyenlerden tam not almaktadır. 1,75 boyunda ve 50 kiloda olan İman Casablanca, Baraj dizisinde aşçı Halik’in karısını canlandırmaktadır.

BARAJ ZAHRA KİMDİR?

Baraj inşaatında çalışmakta olan aşçı Halil’in karısı karakterinde oynayan Zahra, 20-25 yaşları arasında genç, güzel ve alımlı bir kadındır. Flörtleşmeyi seven Barajdaki tüm erkeklerin göz hapsinde olan Zahra bu durumu kocasının bilmesine rağmen onu parmağında oynatmaktadır.

Evliliği formaliteden ibaret olan Zahra kocası Halil’e karşı bir aşk ve bağlılık hissetmemektedir. Barajdan kurtulma hayalleri için gün sayan Zahra buna ulaşabilmek adına ilk gördüğü anda beğendiği Tarık’ı kullanmanın peşindedir. Zamanla Tarık’a saplantılı bir aşk hissetmeye başlayan Zahra onu Nehir’den koparmanın derdindedir.

Baraj Zahra kimdir? İman Casablanca kaç yaşında, nereli, Türk mü?

İMAN CASABLANCA KİMDİR?

1999 yılında Fas’da dünyaya gelen İman Casablanca, gerçek hayatta bir Matematij Mühendisi’dir. Fransızca, Arapça, Farsça ve Türkçe olmak üzere toplamda 4 dil bilen Casablanca’nin 5 de kardeşi vardır. Annesi Fransızca öğretmeni olan Casablanca’nın babası da komiserdir.

2018 yılında katıldığı “Best Model Of The World” güzellik yarışmasında 1. olan Casablanca Türkiye’ye gelerek hayatını bir anlamda değiştirmiştir. FOX TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinde Leyla tolünde oynayan Casablanca aslında bir Yeşilçam aşığıdır.

Bir gazeteye verdiği röportajında Türkan Şoray’ı en sevdiği kadın oyuncu Edis Hun’u ise en sevdiği ve beğendiği erkek oyuncu olduğunu söyleyen Casablanca, İstanbul’da yaşamaktadır. Hosteslik yaptığı zamanlarda “Best Model Of The World” organizatörü Erkan Özarman ile tanıştığını ve hayatının bu tanışmadan sonra tamamen değiştiğini belirten Casablanca yarışmayla beraber Türkçe öğrenmeye başladığını da ifade etti.

Baraj Zahra kimdir? İman Casablanca kaç yaşında, nereli, Türk mü? - Resim : 2

1. olduktan sonra Atlas Global Havayollarının reklam yüzü olan Casablanca akabinde de defilelerde mankenlik yapmaya başladı.

İman Casablanca şu sıralarda FOX TV ekranlarında yayınlanan Baraj dizisinde Zahra karakterine hayat vermekte ve Instagram’da da https://www.instagram.com/imancasablanca/ hesabını kullanmaktadır.

Baraj Zahra kimdir? İman Casablanca kaç yaşında, nereli, Türk mü? ile ilgili etiketler Baraj Zahra İman Casablanca
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.