Baraj kapakları açıldı, boğulmaktan son anda kurtarıldı

Batman'da su tahliyesi için baraj kapakları açıldı. Aniden çayda su seviyesi yükselince bir vatandaş boğulma tehlikesi geçirdi. Mahsur kalan bir vatandaş, itfaiye ve AFAD ekipleri tarafından halat yardımıyla boğulmaktan son anda kurtarıldı.

Bugün saat 14.00 sıralarında su tahliyesi nedeniyle Batman Barajı kapakları açıldı. Kapakların açılmasıyla Batman Çayı'nda aniden sular yükselince çayda bulunan bir vatandaş mahsur kaldı.

Baraj kapakları açıldı, boğulmaktan son anda kurtarıldı

Vatandaşlar, 112 Acil Merkezi'ni arayarak yardım talebinde bulundu. İhbar üzerine Batman itfaiyesi ve AFAD ekipleri olay yerine intikal etti. Ekipler, beraberlerinde götürdükleri halat yardımıyla vatandaşa can yeleği giydirerek son anda yükselen sulardan çıkarmayı başardı.

İHA

Baraj kapakları açıldı, boğulmaktan son anda kurtarıldı ile ilgili etiketler Batman Batman Barajı Batman çayı boğulma tehlikesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.