Baraj dizisinde final öncesi gerçek ortaya çıktı!

Fox Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Baraj'da final öncesi gerçekler bir bir ortaya çıkıyor. 39. bölümde final yapacağı daha önce duyurulan Baraj dizisinde detaylar ortaya çıktıkça izleyicinin de merakı artıyor. Bahar Azra hakkında gerçeği öğreniyor.

Baraj 38. bölüm itibariyle final öncesi işaretleri vermeye başladı. Dizide nelerin olacağını merak edenleri şaşırtacak gelişmeler de Baraj dizisinin 38. bölümünde yaşanacak. Nazım ve Nehir'in mutluluk saçacağı sahneler yaşanmasına yaşanacak ancak Bahar'ın Azra hakkındaki gerçeği öğrenmesi final heyecanı yaşayan dizide merakı en üst seviyeye çıkaracak.

Bahar'ın Azra hakkındaki gerçekleri öğrenmesi herkesin hayatını derinden etkilemesi bir yana Zahra'nın da Tarık'ı ifşa edecek olması dizide heyecanı doruklara çıkaracak.

Zahra'nın sözlerini duyan Halit'in gözlerini kan bürüyor. Nehir ve Nazım'ın gerçekleri ortaya çıkarmaya çalışması da bu karmaşık ilişkiler yumağını daha da karmaşık hale getirecek.

Peki Azra hakkındaki gerçek ne? İşte bu sorunun cevabı da Baraj 38. bölümde yanıtını bulacak.

 

Baraj dizisinde final öncesi gerçek ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Fox TV Nehir baraj 38. bölüm fragmanı baraj final azra Zahra nazım tarık
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.