Baraj Dizisi Son Yaklaştı! Nazım Karakterinden İlk Veda Mesajı Geldi! Final Sahnesi Herkesi Ağlatacak! Öyle Bir Sürpriz Var Ki!

Sevilen dizi güçlü rakiplerinin karşısında senaryosundaki değişiklerle sağlamıştı. Fakat artık bu durumu sürdüremez hale geldi ve final kararı aldı.

Fox Tv’de yayın hayatına başlayan Baraj Dizisi artık sona yaklaştı. Final yapacağı söylenmeye başlandı ve bunu kanıtlayan da dizi de Nazım’ı canlandıran Feyyaz Duman’dı. Sosyal medya hesabında dizinin son set çekimine gittiğini söyleyen oyuncu bu paylaşımın ardından “Final” notu ile dizinin fragmanını paylaştı.

Sevilen dizi güçlü rakiplerinin karşısında senaryosundaki değişiklerle sağlamıştı. Fakat artık bu durumu sürdüremez hale geldi ve final kararı aldı.

Baraj Dizisi Son Yaklaştı! Nazım Karakterinden İlk Veda Mesajı Geldi! Final Sahnesi Herkesi Ağlatacak! Öyle Bir Sürpriz Var Ki!

Baraj Dizisinin Son Bölümünde Neler Oldu?

 

Dizide Zahra karakteri Tarık’ı kimseye yar etmemekte kararlıdır. Tarık’ın eşini öldürdüğünü Nazım ve Nehir’e söyler. Elinde kanıtı olduğunu bir video olduğu söyler ve onlara izletir. Bunun üzerine Tarık, Zahra’yı yakalayarak suçlamaları geri almaya zorlar.

Baraj Dizisi Son Yaklaştı! Nazım Karakterinden İlk Veda Mesajı Geldi! Final Sahnesi Herkesi Ağlatacak! Öyle Bir Sürpriz Var Ki! - Resim : 2

Ardından Halit’e gerçekleri öğrenir ve intikam almak ister. Tarık ise Nazım’dan kurtulmanın bir yolunu bulur. Bahar sokak ortasında bıçaklanmış yatarken Tarık polisi arar ve polis Nazım’ı Bahar’ın başında görür ve tutuklar.

Baraj Final Fragmanında Neler Oluyor?

 

Baraj dizisinin final fragmanlarında Nazım tutuklanarak götürülüyor. Nehir ise Nazım’ın yapmadığı konusunda ısrar ediyor. Bahar’ın uyanıp gerçekleri anlatması bekliyor. Fakat bir el hastane’de Bahar’ı boğmaya çalışıyor bunun üzerine Bahar uyanıyor ve ilk fragman burada sona eriyor. İkinci fragmanda ise Tarık, Nehir’e onu çok sevdiğini söylüyor fakat aynı karşılığı alamıyor.

Baraj Dizisi Son Yaklaştı! Nazım Karakterinden İlk Veda Mesajı Geldi! Final Sahnesi Herkesi Ağlatacak! Öyle Bir Sürpriz Var Ki! - Resim : 3

Nazım’ı sevdiğini ve onunla evleneceğini söylüyor. Bu duruma sinirlenen Tarık bir silah buluyor ve Nehir ile Nazım’ın karşısına çıkıyor. Nazım’ı vurmak için nişan alıyor fakat Nehir’de Nazım’ın önüne atlıyor. Fragmanın sonunda bir silah sesi duyulsa da kimin vurduğu tam olarak bilinmiyor. 

Baraj Dizisi Son Yaklaştı! Nazım Karakterinden İlk Veda Mesajı Geldi! Final Sahnesi Herkesi Ağlatacak! Öyle Bir Sürpriz Var Ki! ile ilgili etiketler Baraj
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.