Baraj 7. bölüm full izle!

Baraj 7. Bölüm full izle! Baraj 7. Bölüm izle bağlantısı full tek parça halinde FOX TV’de. Peki, Baraj 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

Baraj 7. Bölüm izle! Başrollerinde Feyyaz Duman ile Biran Damla Yılmaz’ın oynadığı Baraj 7. Bölüm full izle linki tek parça halinde FOX Play üzerinden izlenebilecek. Peki, Baraj 7. Bölümünde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde…

BARAJ 7. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Tarık, Nehir ile iyice yakınlaşmaya başlamıştır. Fakat bir yandan Zahra’nın ondan hamile olması bir yandan da barajın sahibi Kemal Bey’in Tarık’ı kızı ile evlenmeye zorlaması Tarık için barajı zindana çevirecektir. Bütün bunlara rağmen Tarık’ın Nehir’den vazgeçmeye niyeti yoktur.

Baraj 7. bölüm full izle

Zerrin’in baraja gelmesi bütün dengeleri bozar ve büyük yalanların ortaya çıkmasına sebep olacak bir olaylar zincirini tetikler. Ona söylenen büyük yalanı öğrenen Nehir ise büyük bir hayal kırıklığına uğrayacaktır.

BARAJ 7. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Baraj 7. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Baraj Baraj 7. bölüm Baraj son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.