Baraj 6. bölüm full izle!

Baraj 6. Bölüm full izle! Baraj 6. Bölüm izle bağlantısı full tek parça halinde FOX’da. Peki, Baraj son bölümde neler yaşandı? İşte detaylar…

Baraj 6. Bölüm izle! Başrollerinde Feyyaz Duman’ın oynadığı Baraj 6. Bölüm full izle linki tek parça halinde YouTube üzerinden izlenebilecek. Peki, Baraj 6. Bölümünde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde…

BARAJ 6. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Baraj’daki hapis hayatından nihayet kurtulan Tarık, bu fırsatı Nehir ile baş başa vakit geçirmek için kullanır. Fakat bu yaptığının hem kendini hem de Nehir’i büyük tehlikeye atacağının henüz farkında değildir.

Baraj 6. bölüm full izle!

Eski kurbanları İsmet ve Ahmet’in izini bulması artık Nehir’i kapana sıkıştırmıştır. Nehir artık üç farklı hayatı aynı anda yaşamak zorundadır. Üstelik gizlediklerini en son istediği kişi öğrenmek üzeredir: Nazım. Nehir’in yalanını öğrenen Nazım, kendi yalanını ne zaman itiraf edecektir?

BARAJ 6. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Baraj 6. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Baraj Baraj 6. bölüm Baraj son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.