Baraj 39. bölüm fragmanı izle

Baraj 39. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Fox Tv ekranlarında her Salı akşamı yayınlanan Baraj dizisinin 38. son bölümü ile ekrana geldi. Bahar'ın Azra hakkında öğrendiği gerçekler sonrası artık dizinin finali de yaklaşıyor. Dizinin takipçileri ise Baraj 39. bölüm fragmanı izlemek için bu akşamdan itibaren harekete geçti.

Baraj 39. bölüm fragmanı yayınlandı mı merak ediliyor. Fox Tv'nin uzun soluklu dizisi Baraj bu akşam 38. son bölümü ile ekrana geldi. Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük ve Feyyaz Duman'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı Baraj dizisi 40. bölümü ile final yapacak. Ancak tüm düğümlerin çözülmeye başladığı bölüm ise 38. son bölüm oldu.

İzleyenleri heyecanlara sevk eden Baraj dizisi 39. bölüm fragmanı izlemek için dizinin sosyal medya ve youtube kanallarına akın eden izleyiciler için Baraj 39. bölüm fragmanı haberimizde.

Baraj son bölüm full izle! Baraj 38. bölüm izle tek parça!

Nazım’ın hayatta kalmak için küçük bir şansı vardır ve Bahar’la Tarık bu şansı bir fırsata çevirerek Nehir’i Nazım’ı kurtarmak için Tarık’la evlenmeye ikna ederler. Nazım iyileştiğinde Nehir’in neden aniden Tarık’la evlendiğinin peşine düşecektir. Tarık’ın Nehir’le evlendiğini öğrenen Zahra ise öfkesinden dolayı büyük bir sırrı ortaya çıkaracaktır.

BARAJ 39. BÖLÜMF RAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKALYINIZ

 

Baraj 39. bölüm fragmanı izle ile ilgili etiketler Fox TV baraj 39. bölüm fragmanı izle baraj 39. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.