Baraj 35. bölüm fragmanı

Baraj 35. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 6 Nisan 2021 akşamı yeni bölümü Fox Tv'de ekrana gelen sevilen dizi Baraj yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Her Salı akşamı Masumlar Apartmanı gibi rakiplerinin arasından sıyrılan Baraj 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Baraj 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'nin sevilen dizisi Baraj her Pazartesi akşamı izleyicisi ile buluşuyor. Peki Baraj 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

BARAJ 35. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Baraj dizisi 33.bölümde ne olmuştu?

Nazım’ın Nehir’in hayatını kurtarması sonunda ikisinin de duyguları hakkında dürüst olmalarına sebep olur. Bahar ise bir yandan Nehir’in başına gelenlerin sebebini saklamaya bir yandan da Nazım’ı kaybetmemeye çalışır. Fakat Azra’nın geçmişinin onu yakalaması ve Mert’in kaçırılması her şeyi karıştıracaktır. Tarık, Zahra ve İbrahim bir yandan Halit ve Hayriye’nin evlilik teklifi, bir yandan Meryem’in cesedi ve bir yandan da Bahar’ın onları Halil’in cinayetiyle suçlaması üzerine iyice köşeye sıkışmışlardır.

Baraj 34.bölüm özeti, dizide neler oluyor? Baraj 34. yeni bölüm fragmanı  yayınlandı!

 

Baraj 35. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler Fox TV baraj 35. bölüm fragmanı Baraj yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.