Baraj 32. bölüm fragmanı

Baraj 32. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 16 Mart 2021 Salı akşamı Star TV'de yayınlanan yeni bölüm sonrası dizinin yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Her Salı akşamı yayınlanan Baraj 32. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Baraj 32. bölüm fragmanı izle linki merak ediliyor. Her Salı akşamı izleyicisi ile buluşan ve Star TV'de yayınlanan Baraj bu akşam da yeni bölümü ile ekrana geldi. Dizinin takipçileri, Baraj 32. bölüm fragmanı izlemek için de sosyal medya ve internette araştırmalara başladı.

Nehir, Nazım'a hamile olduğunu söylemiştir fakat yalanın ortaya çıkmaması ve Nazım'ı yeniden kaybetmemek için eski dolandırıcılık günlerine geri gitmesi gerekecektir.

Bahar hem Nehir'in hamile olduğunu, hem de aslında hamile olmadığını öğrenmesi üzerine bir de beklemediği bir sürprizle karşılaşacaktır.

Baraj 32. bölüm fragmanı

Meryem'i hala gömememiş olan Tarık, Zahra ve İbrahim, Meryem'in cansız bedeninin canlı olduğuna daha ne kadar ikna edebileceklerdir? Ve onu Halit'ten daha ne kadar saklayabileceklerdir?


BARAJ 32. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Baraj 32. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler Star TV baraj 32. bölüm fragmanı izle Baraj yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.