Baraj 31. bölüm fragmanı!

Baraj 31. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 9 Mart 2021 Salı akşamı FOX TV'de yeni son bölümü yayınlanan Baraj yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Peki, Baraj 31. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Baraj 31. bölüm fragmanı izlemek isteyenler dizinin bu akşam yayınlanan bölümü sonrası araştırmalara başladı. Her Salı akşamı FOX TV'de izleyicisi ile buluşan Baraj 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Baraj dizisinin son bölümünde; Nazım Bahar'ın Nehir'i evden kovmasına kızarken Bahar ise Nehir yüzünden annesinin öldüğünü söyler. Nehir Zerrin'e Nazım'ın hala kendisine aşık olduğunu ve Tarık'la beraber olduğunu için deliye döndüğünü söyleyerek mutlu olur. Nazım Nehir'le Tarık'ın evine gider ve Nehir ve Mert'i götürmeye geldiğini söyler. Nehir bunu reddederken akşam davetsiz bir misafir gelir.

Baraj 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Nehir ve Tarık'ı Davetsiz Bir Misafir  Bekliyordur... - onedio.com

BARAJ 31. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Baraj 31. bölüm fragmanı! ile ilgili etiketler Fox TV baraj 31. bölüm fragmanı Baraj yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.