Baraj 22. bölüm izle!

Baraj 22. bölüm full izlenmek için yayında. 12 Ocak 2021 tarihinde FOX TV ekranlarında yayınlanan Baraj 22. bölüm tek parça halinde foxplay’de. Peki, Baraj 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Baraj 22. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 12 Ocak akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Feyyaz Duman ile Biran Damla Yılmaz’ın oynadığı Baraj 22. son bölümü tek parça yine foxplay platformu üzerinden izlenebilecek.

BARAJ 22. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerinde Feyyaz Duman ile Biran Damla Yılmaz’ın yer aldığı Baraj dizisi 22. bölüm ile foxplay platformunda izleyenleri ile buluştu.

Baraj 22. bölüm izle!

Nehir herkesin gözleri önünde yüzüğü Bahar’dan alınca büyük bir skandal yaşanır. Bahar ve Tülay da artık kesinlikle Bahar’ı evde istememektedir. Ancak Hakan her şeye rağmen eşini evde tutmaya kararlıdır. Nehir gözü tamamen kararmışçasına Nazım’ı geri kazanmak adına elinden ne geliyorsa yapar.

Fulya ise gerçekleri öğrenmiştir. Her şeyini kaybetmesi artık an meselesi olan Tarık, hiç beklemediği bir anda kendisine gelen teklif sonrasında hayatının tamamen değişeceğinden habersizdir.

Baraj 22. bölüm izle! ile ilgili etiketler Baraj Baraj 22. bölüm Baraj son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.