Baraj 21. bölüm izle!

Baraj 21. bölüm ile 5 Ocak akşamında FOX TV ekranlarında yayınlandı. Dizinin takipçileri Baraj 21. bölüm full izle bağlantısını tek parça halinde foxplay platformu üzerinden izleyebilecekler. Peki, Baraj 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Baraj dizisi 5 Ocak akşamında 21. bölüm ile FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluştu. Başrollerinde Feyyaz Duman ile Biran Damla Yılmaz’ın oynadığı Baraj dizisinin son bölümünde; Nazım iyiden iyiye Hakan’ı iyice köşeye sıkıştırmayı başarmıştır. Ancak Hakan’ın Nazım’dan adına kurtulma adına yapmış olduğunun planların ilk kurbanı ise Bahar’dır.

BARAJ 21. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

İzleyenler ise şimdiden Baraj’ın 22. bölüm fragmanını merak etmeye başladı. Baraj dizisinin 22. yeni bölümlünü ise takipçiler 12 Ocak Salı akşamında FOX TV ekranlarında bulabilecek.

BARAJ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nehir, gerçekleri öğrenince her şeyi Nazım’a anlatmak ister. Fakat Hakan izin vermeyince Nehir, Hakan’ın gerçek yüzünü görmeye başlar. Nehir’in gerçekleri Nazım’a anlatmasının bedeli oğlu mu olacaktır?

Baraj 21. bölüm izle!

Nazım’dan büyük darbe almış olan Tarık ve Hakan, kayıplarını telafi etmek için harekete geçerler. Ancak bu onları hiç beklemedikleri bir duruma düşürecek ve intikam arayışları Nazım’dan önce kendilerini yakacaktır...

 

Baraj 21. bölüm izle! ile ilgili etiketler Baraj Baraj 21. bölüm Baraj son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.